Za-zoe

maXLife Antwerpen 4

13-03-2012

Wellness

Dé laserbehandeling voor comfortabel en definitief ontharen

Max-Laser is gespecialiseerd in hoogtechnologische apparatuur voor medische en esthetische doeleinden. Hun specialisatie is definitieve haarverwijdering met de Milesman diodelaser, een uiterst innovatief toestel van de nieuwste generatie.

De Max-Laser diensten kan je terugvinden in geselecteerde schoonheidsinstituten en sportcentra en de behandelingen zijn zowel effectief als honderd procent veilig. Het succes van deze aanpak heeft er toe bijgedragen dat ze een eerste Clinic voor definitieve ontharing hebben geopend in Antwerpen. Een vaste stek, een nieuw en uniek concept waar iedereen op elk moment van de dag terecht kan.

Max-Laser werd in 2010 opgericht door Günter Wandt en zijn partner Kirsten Hulsmans. Hun jarenlange ervaring en knowhow in de technologie, beauty & medical industrie, komen nu samen bij Max-Laser. Tel daarbij een vriendelijk en vakkundig geschoold personeel en je hebt bij Max-Laser een ideaal aanspreekpunt voor al je vragen inzake permanente ontharing.

Max-Laser staat garant voor kwalitatieve en eerlijke behandelingen. U kan er terecht voor een gratis testsessie en, last but not least, wordt er gewerkt met een resultaatgarantie. De resultaten van de Milesman diodelaser zijn wetenschappelijk bewezen: 5 tot 8 behandelingen, afhankelijk van huidtype en haarsoort, zijn er nodig vooraleer de resultaten effectief zijn. Indien er na 8 behandelingen toch nog wat haartjes aanwezig zijn, betaalt u "niets meer extra" tot het effectieve resultaat behaald wordt! Oprecht!

Voor meer informatie bezoek de website: www.max-laser.com

Voor persoonlijk advies kan u vanaf 1 maart terecht in de Max-Laser Clinic, Mechelsesteenweg 94 in Antwerpen tel.: 03/257 77 45.